perjantai 29. huhtikuuta 2016

5 min story


Kuulin tänään aamulla hauskasta konseptista nimeltä 5 min story. Ei, en ole ollut somessa liikaa viime aikoina. Ideana 5 min storyssä on (käsittääkseni) kirjoittaa nopeasti blogikirjoitus tai vastaava juttu viidessä minuutissa. Tässä ajassa ei ehdi hirveästi hieromaan tekstiä, vaan keskittyy olennaiseen.

Ajatus nopeasta kirjoittamisesta on toki tuttu ja olen sitä hyödyntänyt aiemminkin, mutta silloin annoin aikaa itselleni tekstin tuottamiseen puoli tuntia. Tämä kaikki on toki vaatinut opettelua, koska luonteelleni tyypillisesti hieron jopa sähköpostia melko pitkään, jotta tekstiin ei jäisi ongelmakohtia ja saisin sanottua asiat napakasti.

Molemmat blogini lukijat ovat jo melko varmasti huomanneet, että minulla on rima aivan liian korkealla kirjoittamisen suhteen. NYT tulee asiaan muutos ja alan kirjoittaa enemmän. Tottakai kirjoittaminen on vain ajatusten siirtämistä paperille ja kaikki lähtee ajattelusta ja sen kehittämisestä. Siihen ei 5 min riitä.

Kiitokset, @sanileino & @tombrunberg

Ps. sen verran fuskaan, että laitan 5 min jälkeen linkin videoon tämän kirjoituksen tekemisestä: https://www.youtube.com/watch?v=d4IE11zHyDI&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti